Γλώσσες με άνηθο και μουστάρδα
20/11/2011
Η γλώσσα είναι ένα από τα πιο νόστιμα ψάρια. Φιλετάρεται εύκολα, έχει λίγα αγκαθάκια και απολαυστική γεύση. Μπορούμε άνετα να την εντάξουμε στο διαιτολόγιό μας όχι απλά ψητή, αλλά με μια αρωματική σάλτσα μουστάρδας. Υλικά για 4 άτομα
Υλικά:
600 γραμ φιλέτα γλώσσας
1 φλιτζ τσαγιού άνηθο ψιλοκομμένο
4 κουτ σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ σούπας μουστάρδα
Χυμό από 1 λεμόνι
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
Αλάτι, πιπέρι
1 φλιτζ τσαγιού άνηθο ψιλοκομμένο
4 κουτ σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ σούπας μουστάρδα
Χυμό από 1 λεμόνι
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
Αλάτι, πιπέρι
-Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα της γλώσσας. Τα πασπαλίζετε με λίγο μοσχοκάρυδο.
-Παίρνετε ένα μεγάλο τηγάνι και ρίχνετε μέσα τις 4 κουτ σούπας ελαιόλαδο. Βάζετε μέσα τα φιλέτα της γλώσσας και τα σοτάρετε καλά και από τις 2 πλευρές μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
-Σε ένα μπολ ρίχνετε μέσα τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού και 2-3 κουτ νερό. -Ανακατεύετε καλά και ρίχνετε μέσα στο τηγάνι το μείγμα. Μαγειρεύετε για λίγο, περιχύνοντας με τη σαλτσούλα τις γλώσσες και κατόπιν τις σερβίρετε στα πιάτα πασπαλίζοντάς τες με λίγο άνηθο.
Διαβάστε Επίσης
''Πρέπει να βρεθεί συμφωνία σε όλα τα ζητήματα του Κυπριακού''
Ο γ.γ. του ΟΗΕ Αλεξάντερ Ντάουνερ σημείωσε ότι το κυπριακό είναι ένα θέμα 37 χρόνων και επεσήμανε ότι ουδείς έχει ψευδαισθήσεις για το πόσο δύσκολο είναι
Υπολογιστής θα μπορεί να καταλαβαίνει εάν βαριέστε!
Μια ισπανική ομάδα ισχυρίζεται ότι έχει αναπτύξει ένα σύστημα που επιτρέπει στον υπολογιστή να αναγνωρίζει τη συναισθηματική κατάσταση του χρήστη.
Περιορισμένες απώλειες
Περιορισμένες απώλειες παρουσιάζει το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, μετά τις χθεσινές μεγάλες ζημιές πέρα του 5%.
Τελευταία Σχόλια
Sign in using Facebook