Έρμαια του χιονιά

greek 23/12/2011

Για 22 ολόκληρες ώρες παρέμειναν εγκλωβισμένοι οδηγοί στην παλιά Εθνική Κοζάνης-Γρεβενών και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε.

Εκτεθειμένη έμεινε η πολιτεία απέναντι σε εκατοντάδες οδηγούς που έμειναν στο έλεος του χιονιά για πολλές ώρες. Η Εγνατία οδός είχε κλείσει και έστελναν τους οδηγούς από την παλιά Εθνική όπου δεν υπήρχε εκχιονιστικό για να βοηθάει! Κόλλησαν εκεί χωρίς φαγητό και νερό, ενώ για να απεγκλωβιστούν χρειάστηκε να γυρίσουν πάλι πίσω και να ξανπληρώσουν διόδια!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ένας άνθρωπος έχασε και τη ζωή του! Οδηγός που είχε εγκλωβιστεί, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του να δει τι συμβαίνει και μια νταλίκα τον παρέσυρε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα!


Αλλά ακόμη κι αν φταίει αυτός που βγήκε στο δρόμο χωρίς αλυσίδες, που είναι άραγε εκείνοι που είναι αρμόδιοι να κρατήσουν τους δρόμους ανοιχτούς; Και γιατί έπρεπε εκατοντάδες οδηγοί να μείνουν εγκλωβισμένοι εδώ και 22 ώρες στην παλιά Εθνική Κοζάνης-Γρεβενών; Ανάμεσα στους εγκλωβισμένους υπάρχουν και παιδιά. "Δεν έχουμε ούτε νερό" δηλώνουν οδηγοί που βρίσκονται στο σημείο, ενώ η βενζίνη έχει αρχίσει να τελειώνει αφού πολλοί ήταν εκείνοι που κράτησαν ανοιχτές τις μηχανές για να μπορούν να ζεσταθούν!
 





Συνελήφθησαν με 300 κιλά χαλκού
Τη λαϊκή ρήση «ο θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη», επιβεβαιώνει χθεσινό συμβάν που έγινε στην περιοχή Χέρσο του Νομού Κιλκίς.
Ξεκληρίστηκε τριμελή οικογένεια
Ξεκληρίστηκε τριμελής οικογένεια
Τριμελής οικογένεια ξεκληρίστηκε σε τροχαίο στην αγροτική περιοχή Ραψομανίκη Ημαθίας. Θύματα ήταν ένας 43χρονος, η 18χρονη σύζυγός του και η ηλικίας 6 μηνών αβάπτιστη κόρη τους.
Πυροβόλησε αστυνομικούς με καλάσνικοφ
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη ενός άνδρα που πρωταγωνίστησε σε ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς μετά από ληστεία στα Μέγαρα.
 
Τελευταία Σχόλια