Λικέρ μανταρίνι
02/12/2011
Υλικά
•1 κιλό μικρά σφιχτά μανταρίνια
•3 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη
•2 ξυλαράκια κανέλας
•μερικά γαρίφαλα
•1 λίτρο κονιάκ
•1 κιλό μικρά σφιχτά μανταρίνια
•3 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη
•2 ξυλαράκια κανέλας
•μερικά γαρίφαλα
•1 λίτρο κονιάκ
Πλένουμε καλά τα μανταρίνια και τα στεγνώνουμε. Χαράζουμε τις φλούδες τους αρκετά βαθιά και στη συνέχεια τα κλείνουμε μέσα σε μια μεγάλη γυάλα με τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνουμε τη γυάλα σε σκοτεινό και δροσερό μέρος για περίπου τριάντα μέρες ενώ θυμόμαστε να την κουνάμε κάθε πρωί. Ύστερα από αυτό το διάστημα σουρώνουμε το λικέρ και το μοιράζουμε σε μπουκάλια.
Διαβάστε Επίσης
Σενάρια φυγής από Ομπράντοβιτς
Με κεραυνό εν αιθρία έμοιαζε η δήλωση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του σημερινού αγώνα με την ΚΚ Ζάγκρεμπ για την 7η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.
Ημέρα ανόδου στο ΧΑ
Οι ανοδική τάση που επικρατεί σε όλα σχεδόν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια συμπαρασύρει και το ΧΑ.
Στο Πειθαρχικό ο ..νοσταλγός!
Ο... "μπούρδας", όπως χαρακτήρισε την εξέγερση του πολυτεχνείου, αρχηγός της Σχολής Ευελπίδων,θα οδηγηθεί στο Πειθαρχικό με το ερώτημα (;) της αποπομπής!
Τελευταία Σχόλια
Sign in using Facebook